Tripovník - Cestování z vlastního pohledu

top_logo.jpg
Cestování s hokejovou Spartou

Spuštění webu

medium_1.jpg?1

Vítejte na webu Tripovník.cz! Je právě 22. ledna 2021, ručičky hodinek ukázaly čas 21:01:22 a právě v tento moment byl oficiálně spuštěn projekt Tripovník. Co od webu čekat a jaký obsah zde naleznete? V aktuální fázi se jedná o osobní blog z cest, které jsem doposud absolvoval, na které mám silné vzpomínky a rád bych se s vámi o ně podělil. Více se o novém projektu dozvíte na tomto odkazu.

Prvním příběhem, který si budete moci přečíst, je vyprávění o daleké Cestě do Ameriky, která se odehrála na podzim roku 2019. K dispozici jsou na webu již první kapitoly, které nastíní jak probíhaly přípravy, ale také poodhalí naše první kroky na půdě Spojených států. Doporučuji také sledovat oficiální Facebookový a Instagramový profil, kde se dozvíte nejen aktuality o zveřejnění nových kapitol, ale také zde budou uveřejňovány fotky, různé zajímavosti, a to nejen z této dobrodružné cesty. Pokud preferujete notifikace pomocí emailu, pak se můžete rovněž příhlásit k odběru newsletteru.

Věřím, že se vám stávající i nové příběhy, které již čekají na zveřejnění nebo až budou napsány, zalíbí a možná vás inspirují k vlastním budoucím výpravám. V případě, že se vám blog líbí, budu velmi rád, když o něm řeknete svým blízkým, kamarádům nebo známým. Pokud by vás zajímaly nějaké další informace, které v kapitolách o cestování nenaleznete, stačí mě kontaktovat pomocí webového formuláře nebo komentářem pod texty. Případně můžete využít příspěvky či soukromé zprávy na uvedených sociálních sítích.

Přeji všem příjemné čtení!

Tento obsah můžete sdílet s přáteli
Facebook komentáře
Abyste mohli komentovat a sdílet obsah na Facebooku, je zapotřebí odsouhlasit "Sociální a reklamní cookies" v nastavení cookies.
aboutme_bw_small.jpg?

O autorovi

Příběhy na tomto webu Vám přináší zaměstnanec v IT službách, který rád cestuje, amatérsky fotí a dokud mu paměť bude sloužit, a budou ho v činnosti podporovat jeho blízcí, bude Vám je přinášet i nadále.

Reklama

Sociální sítě