Tripovník - Cestování z vlastního pohledu

top_logo.jpg
Cestování s hokejovou Spartou

První dva měsíce Tripovník.cz

medium_2.jpg?3

Jsou tomu téměř dva měsíce, kdy světlo světa spatřil nový blog o cestování. Na týdenní bázi se na Tripovníku objevovaly kapitoly k příběhu Cesta do Ameriky, který celý blog odstartoval. Jeden týden jsme si pak, v rámci zimní sněhové nadílky, odskočili do České republiky. Ač tomu aktuální situace s Covid-19 příliš nenapovídá, věřím tomu, že další výlety po rodné hroudě budou brzy následovat. 

Než dojde k vydání v pořadí jedenácté kapitoly z výletu do USA, chtěl bych se opět trochu více věnovat webu jako takovému. Zpětná vazba, kterou mi někteří zasíláte, mě velmi těší a budu rád, když mi budete psát i nadále. Pokud by vás zajímaly nějaké detaily ke konkrétní kapitole, využijte prosím komentáře pod články, formulář zde na webu nebo sociální sítě Facebook a Instagram. Stejně tak pište, pokud máte jakékoli náměty na zlepšení webu nebo celkového zážitku ze čtení.

Na co se tedy v nejbližší době můžete těšit? V další aktualizaci bych se rád zaměřil, kromě drobných vylepšení, zejména na galerie v rámci jednotlivých kapitol. Pokračování příběhu ve velkých amerických městech na severovýchodě totiž slibuje větší množství zajímavých snímků a byla by škoda o některé přijít. 

Co se pak týká obsahové stránky, těšit se v následujících týdnech můžete na prohlídku hlavního města, kde jsme svůj dopravní prostředek dočasně vyměnili za stroj obsahující pouze polovinu pneumatik pro jehož pohon nebylo zapotřebí spalovacího motoru a tedy ani přemlouvání stojanů Shellu. Pro sportovní fanoušky, zejména sportu baseballového, se kvapem blíží kapitola z města cheesesteaků, Zvonu svobody a boxera Rockyho.

Bude toho opravdu hodně, takže zůstaňte Tripovníku věrni a pokud jste s jeho obsahem spokojeni, budu rád, když ho podpoříte sdílením mezi své přátele a známé. Zůstaňte zdrávi a v další kapitole se těším na shledanou. 

Tento obsah můžete sdílet s přáteli
Facebook komentáře
Abyste mohli komentovat a sdílet obsah na Facebooku, je zapotřebí odsouhlasit "Sociální a reklamní cookies" v nastavení cookies.
aboutme_bw_small.jpg?

O autorovi

Příběhy na tomto webu Vám přináší zaměstnanec v IT službách, který rád cestuje, amatérsky fotí a dokud mu paměť bude sloužit, a budou ho v činnosti podporovat jeho blízcí, bude Vám je přinášet i nadále.

Reklama

Sociální sítě